New Block

Enter Block content here...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam pharetra, tellus sit amet congue vulputate, nisi erat iaculis nibh, vitae feugiat sapien ante eget mauris.

U kan bij ons terecht voor diverse toepassingen op gebied van "multimedia". Dit woord heeft een zeer brede betekenis gekregen, maar wij spitsen ons toe op bedijfs- en productpresentaties op CD-Rom of digitale naamkaartjes met een kleine voorstelling in Flash of ander formaat.
Het is een nieuwe vorm van communicatie met een ongezien waaier van mogelijkheden. Geef nu toe, het is toch leuker om een mooi CD'tje te krijgen als visitekaartje. Alsook in dit toepassingsgebied kunnen wij u CD & DVD producties aanbieden, gaande van presentaties tot het op DVD branden van uw vakantieherinneringen.

QTVR
Dit is een nog vrij onbekend item in de multimedia wereld aangezien niet iedereen over de middelen beschikt om dergelijke producties tot een goed eind te brengen. Met deze techniek kan u virtueel rondwandelen in een park, een huis. U kan 360° ronddraaien of op een bepaald punt klikken en zo verder in een bedrijf rondkijken en online het hele gebouw bekijken vanuit je luie zetel.